За Нас

Тера Лукс ЕООД е българска агенция за недвижими имоти, с офис в гр.Варна. Започва своята дейност 2009 година с екип от агенти, с дългогодишен опит и доказали се в тази сфера.

Агенцията работи във всички сегменти на пазара за недвижи имоти и предлага целия спектър от допълнителни услуги свързани с покупка или наем на апартаменти, къщи, ваканционни имоти, земи, офиси, търговски площи, инвестиционни проекти и др. Фокусирани върху идеята да бъдем конкурентни на пазара и отлично да обслужим клиента, ние му предоставяме максимален брой услуги, които да доведат до успешно реализирани сделки. В тази насока, фирмата си сътрудничи с банкови институции, с цел кредитиране при покупко-продажба на недвижим имот.

От създаването си до днес, ние работим усилено в две главни насоки – предлагане на голям избор от качествени оферти и осигуряване на всички съпътстващи покупко-продажбата услуги. Агенцията се стреми да отговаря на пазарните нужди, чрез своя маркетинг, консултантски услуги, търговска и административна функция. Целта е да спестим времето и усилията на клиента, както и да го предпазим от множество рискове, които сделките биха могли да крият.

Ние работим във всички ценови ниши – от най-евтини къщи и апартаменти, до луксозни имоти с престижно местоположение и екстри.

Агенцията разполага с богата база данни, като предоставя максимално актуализирана информация за пазара на имотите. В сайта ни ще намерите обстойна информация и богат снимков материал за всичките ни обекти.

Ще се радваме да бъдете наши клиенти и да работим за Вас!

Брокери

 • Вахан Ангътян - Управител

  гр.Варна 9001, България

  ул.Михаил Колони № 18, вх.В, ет.1, ап.3

  +359 888 33 55 00

 • Анна Малчева

  гр.Варна 9001, България

  ул.Михаил Колони № 18, вх.В, ет.1, ап.3

  amalcheva.teralux@gmail.com

  +359888838322

 • Полина Стоева

  гр.Варна 9001, България

  ул.Михаил Колони № 18, вх.В, ет.1, ап.3

  stoeva.teralux@gmail.com

  +359 87 8 129 603

 • Диан Цонев

  гр.Варна 9001, България

  ул.Михаил Колони № 18, вх.В, ет.1

  dconev.terralux@gmail.com

  +359 884 928 431