(5483) Къща

  • € 135,000
  • Обща площ : 240 /m2
  • Обява от: Nov 18, 2019

ЗАВЪРШЕНА ДО КЛЮЧ! СОБСТВЕН ДВОР! БЪРЗ ДОСТЪП! ПАНОРАМА!

Тера Хоум предлага за продажба триетажна къща с красива архитектура и модерна визия, разположена в кв. Виница, с бърз и удобен достъп до центъра на града, на 200 м. от главния път!

Къщата разполага с:

На първо ниво – просторктен подход.но входно антре, което въвежда в голяма дневна с обособена кухненска част и излаз към двора от дневната, баня с тоалет за етажа, складово помещение.

На второ ниво – три слънчеви спални с южно изложение, като от всяка има излаз на балкон, кабинет, две санитарни помещения за етажа, широк и удобен коридор, който отвежда към стълбище за третото ниво.

На трето ниво – голяма панорамна стая /26 кв.м./ с предвидена кухненска част и възможност за допълнителна спалня с излаз на красива панорамна тераса пред цялата стая, баня с тоалет за етажа.

Парцела е с големина от 440 кв.м, напълно самостоятелен и с дире

Този прекрасен семеен дом се предлага завършен до ключ: с подови настилки от ламинат и гранитогрес, завършени санитарни помещения, боядисани стени и тавани, пет камерна дограма – Златен дъб, парапети, напълно завършена вертикална планировка, ограда около целия имот. Към момента имота е с акт 14. Пълно завършване на сградата през юни 2020, което дава възможност за личен избор на цветове и материали изцяло по Ваш вкус!!! Изпълнението е с висококачествени материали и отговарящо на всички изисквания на съвременното строителство – топло- изолация с минерална мазилка, хидро и топло-изолация по покривната част.

За допълнителна информация 0898 58 28 90-Лидия Гошева!