За Нас

Тера Лукс ЕООД е сравнително млада българска агенция за недвижими имоти, с офис гр.Варна. Започва своята дейност 2009 година с екип от агенти, с дългогодишен опит и доказали се в тази сфера.

Агенцията работи във всички сегменти на пазара за недвижи имоти и предлага целия спектър от допълнителни услуги свързани с покупка или наем на апартаменти, къщи, ваканционни имоти, земи, офиси, търговски площи, инвестиционни проекти и др. Фокусирани върху идеята да бъдем конкурентни на пазара и отлично да обслужим клиента, ние му предоставяме максимален брой услуги, които да доведат до успешно реализирани сделки. В тази насока, фирмата си сътрудничи с банкови институции, с цел кредитиране при покупко-продажба на недвижим имот.

От създаването си до днес, ние работим усилено в две главни насоки – предлагане на голям избор от качествени оферти и осигуряване на всички съпътстващи покупко-продажбата услуги. Агенцията се стреми да отговаря на пазарните нужди, чрез своя маркетинг, консултантски услуги, търговска и административна функция. Целта е да спестим времето и усилията на клиента, както и да го предпазим от множество рискове, които сделките биха могли да крият.

Ние работим във всички ценови ниши – от най-евтини къщи и апартаменти, до луксозни имоти с престижно местоположение и екстри.

Агенцията разполага с богата база данни, като предоставя максимално актуализирана информация за пазара на имотите. В сайта ни ще намерите обстойна информация и богат снимков материал за всичките ни обекти.

Ще се радваме да бъдете наши клиенти и да работим за Вас!


Нашите брокери